Cacoo İle Online Kavram Haritası Oluşturma

Evet arkadaşlar en son yaptığımız Cacoo ile online davetiye uygulamamızdan sonra bugün sizlerle Cacoo ile online kavram haritası oluşturacağız.Eğer Cacoo ile online davetiye oluşturma uygulamamıza göz atmak isterseniz buradan ulaşabilirsiniz.Şimdi Cacoo ile davetiyemizi oluşturabiliriz.Öncelikle bu linkten aşağıda görülen Cacoo anasayfasına giriş yapıyoruz.



Bu sayfaya giriş yaptıktan sonra ekrana ücretsiz üye olabilmemiz için bir sayfa açılacak.Burada bizden istenilen e-mail , şifre ve isim kısımlarını doldurarak Free Sign Up butonuna tıklayarak işlemi tamamlıyoruz.Daha sonra mail adresimize gelen onay e-postasına girerek üyelik işlemlerimizi tamamlıyoruz.Daha sonra aşağıda gördüğümüz cacoo sayfamız açılıyor.Eğer daha önce herhangi bir şablon oluşturmuşsak o şablonların listelendiği sayfa burasıdır.


Şimdi bu kısımda bulunan "Yeni Diyagram Oluştur" a tıklayarak yeni bir şablon oluşturacağımız sayfanın açılmasını bekliyoruz.


Ardından ekrana yukarıda gördüğümüz cacoo nun kendi bünyesinde hazır bulunan kategorize edilmiş şablonların olduğu sayfa geliyor.Bu kısımdan kendimize bir şablon seçerek onu düzenlemeye başlayabiliriz yada blank yazan kısma tıklayarak boş bir şablon oluşturur ve düzenleyebiliriz.Şimdi kavram haritası oluşturacağımız için biz bu kategorilerden mindmap kısmına giriyoruz.


Bu kısımdan istediğimiz kavram haritasını seçiyoruz.Ben mindmap 2 yi seçtim.


Daha sonra yazıları ve şablonu istediğimiz gibi düzenleyip kendi kavram haritamızı oluşturuyoruz.Size bir örnek olması için ben kendi düzenlediğim kavram haritasını sizinle paylaşıyorum.



Ali TARHAN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder