Voki İle Animasyon Karakteri Oluşturma

Evet arkadaşlar bugün kü dersimizde kendi animasyonumuzu oluşturacağız.Bunu herhangi bir program kullanmadan çevrim içi olarak yapacağız.Öncelikle buradan voki.com a giriş yapıyoruz.Bizi bu şekilde bir web sayfası karşılıyor.


Siteye girdikten sonra sağ üst köşede bulunan login seçeneğine basıp alt kısımda bulunan sign up diyoruz ve karşımıza bu sayfa geliyor.

Burada bizden istenilen bilgileri girerek üceretsiz bir şekilde üye oluyoruz.Üyelik sisteme giriş ve oluşturduğumuz animasyonları kaydedebilmek için geçerlidir.Daha sonra giriş yapıyoruz sisteme kullanıcı adı ve şifremizle.

Benim vokim sayfası acılıyor giriş yaptıktan sonra.Bu kısımda daha önceden oluşturduğunuz vokiler bulunmaktadır.Voki sizin oluşturduğunuz animasyonların adıdır.Eğer daha önce voki oluşturmamışsanız üst menüden Creator seçeneğine tıklıyoruz.

Açılan sayfa üzerinde öncelikle karakterimizi seçiyoruz.Daha sonra seçenekleri kullanarak düzenliyoruz.İstersek alt kısımda bulunan mikrofona basarak kendi sesimizi kaydedebiliriz.Yada tuşa tıklayarak klavyeden yazdıklarımızı sistemde kayıtlı olan 4 farklı ses tonu ile karakterimize türkçe olarak söyletebiliriz.Hazırda ses dosyanız varsa benim gibi doğrudan klasör şeklinde ki simgeye tıklayarak upload edebilirsiniz.Son olarak arkaplanı seçip publish diyebilirsiniz.Artık vokiniz tamamlandı.Benim voki animasyonuma bu linke tıklayarak ulaşabilirsiniz...

Ali TARHAN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder